Η ανάλυση της μόνης σύνδεσης σμάλτωσε την εφαρμογή των καλωδίων

September 28, 2021
τελευταία εταιρεία περί Η ανάλυση της μόνης σύνδεσης σμάλτωσε την εφαρμογή των καλωδίων

1. Κατασκευασιμότητα

 

Το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο, όπως το συνηθισμένο σμαλτωμένο καλώδιο, μετρά την καλή κατασκευασιμότητα, από το windability, τη σχηματιστικότητα και το insertability. Η άνεμος ιδιοκτησία αναφέρεται στη δυνατότητα του τυλίγματος του καλωδίου για να αντισταθεί στη μηχανική ζημία και την ηλεκτρική ζημία στο στάδιο του τυλίγματος της σπείρας, και η σπείρα πληγών είναι η πιό στενή και πιό άνετη. Η σχηματιστικότητα αναφέρεται στη δυνατότητα να αντισταθεί η κάμψη και να διατηρηθεί η μορφή της σπείρας. Όταν η σχηματιστικότητα είναι καλή, η μορφή παραμένει αμετάβλητη. Μετά από να αφαιρεθεί από την άνεμος μηχανή, η σπείρα μπορεί να διατηρήσει τις διάφορες γωνίες, η ορθογώνια σπείρα δεν θα παίξει τύμπανο σε μια μορφή βαρελιών, και ένα ενιαίο καλώδιο δεν θα πηδήξει έξω. Το Insertability αναφέρεται στη δυνατότητα να ενσωματωθεί η αυλάκωση.

 

2. Τιμή

 

Η τιμή και το κόστος του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου πρέπει να εξεταστούν στην αίτησή της. Η τάση τιμών του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου είναι η ίδια με αυτήν σμαλτωμένου του συνηθισμένο καλωδίου. Thinner η διάμετρος καλωδίων, όσο υψηλότερη η τιμή. Υπό τον όρο της ίδιας διαμέτρου καλωδίων, η τιμή του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου είναι 20-80 RMB/κλ υψηλότερα από αυτό σμαλτωμένου του συνηθισμένο καλωδίου. Εντούτοις, στο στάδιο της αίτησής του, τα οφέλη ως αποτέλεσμα του κερδημένου χρώματος, του κόστους ώρας ατόμων, του κόστους απόσβεσης του βυθίζοντας εξοπλισμού χρωμάτων και του κερδημένου κύκλου παραγωγής είναι πολύ μεγαλύτερα από τη διαφορά τιμών του.

 

3. Συμβατότητα

 

Συμβατότητα του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου με το δείκτη χημικής σύνθεσης και θερμοκρασίας άλλων υλικών. Άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα των μαγνητικών συστατικών όπως οι μετασχηματιστές: Bakelite ή μετάλλων ο σκελετός, η τεφλόν ταινία ή το τηλεφωνικό έγγραφο (στρώμα μόνωσης), η εξερχόμενη γραμμή AF, κ.λπ. είναι συμβατοί με το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο από την άποψη του δείκτη χημικής σύνθεσης και θερμοκρασίας.

 

4. Δείκτης θερμοκρασίας και θερμική απόδοση

 

Γενικά, το άνεμος καλώδιο με τον αντίστοιχο δείκτη θερμοκρασίας θα επιλεχτεί σύμφωνα με την επιτρεπόμενη άνοδο θερμοκρασίας των προϊόντων μετασχηματιστών ή του υψηλότερου δείκτη καυτών σημείων που μπορεί να εμφανιστεί στη σπείρα.

 

5. Χωρικοί παράγοντες

 

Το σχέδιο των ηλεκτρονικών οργάνων τείνει να είναι πυκνό και μικρογραφημένο. Η μείωση του όγκου του μετασχηματιστή και η βελτίωση του διαστημικού παράγοντα του τυλίγματος είναι τα προβλήματα που πρέπει να εξεταστούν στην επιλογή του τυλίγματος του καλωδίου. Για το τύλιγμα των καλωδίων με την ίδια διατομική περιοχή, ο χωρικός παράγοντας της λουρίδας φύλλων αλουμινίου (επίπεδος μετασχηματιστής) είναι ο υψηλότερος, ακολουθούμενος από το επίπεδο καλώδιο και το στρογγυλό καλώδιο. Έναντι του συνηθισμένου γύρω από σμαλτωμένου καλωδίου, το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο δεν μειώνει τον όγκο τυλίγματος, αλλά ο σκελετός σπειρών δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις εάν χρησιμοποιώντας τα μόνα συνδέοντας σμαλτωμένα καλώδια, ο οποίος είναι συμβάλλων για να βελτιώσει τη δομή προϊόντων.

 

6. Ηλεκτρική απόδοση

 

Η αγωγιμότητα του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου είναι η ίδια με αυτήν σμαλτωμένου του συνηθισμένο πυρήνα καλωδίων. Δεδομένου ότι το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο ανήκει στο σύνθετο σμαλτωμένο επίστρωμα καλώδιο, το στρώμα μόνωσης έχει την ικανοποιητική σταθερή αντίσταση τάσης (τάση διακοπής) και την αντίσταση μόνωσης, η οποία είναι υψηλότερη από αυτή σμαλτωμένου του συνηθισμένο καλωδίου.

 

7. Μηχανικές ιδιότητες

 

Η επιλογή του τυλίγματος των καλωδίων θα έχει την κατάλληλη αντοχή, την αντίσταση γρατσουνιών και την κάμπτοντας αντίσταση. Όταν το τύλιγμα σπειρών αντέχει τη μεγάλη πίεση, είναι αρμόζον να χρησιμοποιηθεί το σύνθετο στρώμα μόνωσε το σμαλτωμένο καλώδιο. Το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο πολυεστέρας καλώδιο έχει την καλή αντοχή και την αντίσταση γρατσουνιών.

 

8. Αντίσταση στους οργανικούς διαλύτες και τη χημική διάβρωση

 

Το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο πολυουρεθάνιο καλώδιο έχει την ισχυρή αντίσταση στους οργανικούς διαλύτες και τη χημική διάβρωση.

 

9. Άμεση ιδιότητα συγκόλλησης

 

Το περισσότερο σμαλτωμένο καλώδιο δεν έχει την άμεση ιδιότητα συγκόλλησης. Κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί το μονωμένο στρώμα με το γυαλόχαρτο ή άλλα εργαλεία, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί μόλυβδοι σπειρών μετασχηματιστών (υπάρχουν δωδεκάδες των ενώσεων ύλης συγκολλήσεως), το οποίο είναι αρκετά χρονοβόρο Επιπλέον, όταν η διάμετρος του σμαλτωμένου καλωδίου είναι πολύ μικρή, η αφαίρεση του στρώματος χρωμάτων είναι εύκολο να βλαφθεί τον πυρήνα καλωδίων. Το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο πολυουρεθάνιο καλώδιο έχει την άμεση ιδιότητα συγκόλλησης, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα της επεξεργασίας τελών μετασχηματιστών.

 

10. Θερμική σύνδεση

 

Η πληγή σπειρών με το αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο ψήνεται για να κάνει το αυτοκόλλητο επίστρωμα να λειώσει και να συνδέσει, να διευθύνει τη φυσική και χημική δράση, και καθορίζει και διαμορφώνει από μόνο του μετά από να δροσίσει.

 

 

Συμπέρασμα

 

Το αυτοκόλλητο πολυουρεθάνιο και σμαλτωμένα τα πολυεστέρας καλώδια χρησιμοποιούνται ευρέως στις μηχανές μικροϋπολογιστών και τις ακουστικές σπείρες. Τα αυτοκόλλητα σμαλτωμένα πολυουρεθάνιο καλώδια χρησιμοποιούνται βαθμιαία στις υψηλής συχνότητας σπείρες. Με την εκλαΐκευση της επιφάνειας τοποθετήστε την τεχνολογία και το σχέδιο του frameless μετασχηματιστή τύπων μπαλωμάτων, αυτοκόλλητο σμαλτωμένο καλώδιο πρέπει να θεωρηθεί πρώτος.

 

Όταν ο μετασχηματιστής και άλλα μαγνητικά συστατικά βρίσκονται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο αριθμό σύντομων κύκλων, η υψηλή αποδοτικότητα της εφαρμογής του αυτοκόλλητου σμαλτωμένου καλωδίου έχει απεικονιστεί πλήρως.

 

— — Αυτό το άρθρο λαμβάνεται από το Διαδίκτυο.